Hrana za pse

Psi dodaju dodatni sloj ljubavi, zabave i druženja svakom domu. Kao ljudski najbolji prijatelji, oni su uz nas kada nam je potreban partner u avanturi, ušuškani drugar ili neograničena količina slinavih poljubaca! Hraniti ih pravilnom zdravom ishranom za pse i nagraditi ih poslasticama za pse naš je način da im vratimo ljubav.

X
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 75

Page
po stranici
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 75

Page
po stranici

HRANA ZA PSE


"Naša misija je da svojim navikama u ishrani napravimo razliku i pomognemo psu da dobije zdraviji i bolji život."

Essential hrana za pse

DOBROBIT TVOG PSA JE NAŠ FOKUS.U ANIMAL NATURE dobrobit tvog psa je u centru pažnje. Vremenom smo stekli jedinstveno znanje i  iskustvo u vezi sa onim što hrana za pse mora da sadrži kako bismo ti pomogli u odabiru prave hrane  za tvogpsa.


Nisi siguran koja hrana odgovara tvom psu?

Kupuj prema uzrastu - odrasli psi, štenci ili stariji psi za odgovarajuće vrednosti hranljivih materija i/ ili veličinu psa kako bi izbor bio uži i lakši za odabir :) 

PODKATEGORIJE

orijen_hrana_za_pse

Odabir najbolje hrane za pse za vašeg ljubimca - životna faza i veličina pasa:

Prilikom odabira najbolje hrane za Vašeg psa morate uzeti u obzir brojne faktore, poput veličine rase i životne dobi. Ne konzumiraju svi psi istu hranu. Kako Vaše štene raste, biće im potrebni različiti sastojci kako bi zadovoljili njihove nutritivne potrebe.

Hrana za pse za štence.

U ranim fazama života, Vašem ljubimcu su potrebni zdravi obroci koji podržavaju njihovo rastuće telo. Formule za štence sa dodatnim hranljivim materijama pomažu im da budu zadovoljne i obezbeđuju dovoljne količine proteina i kalorija. Kada Vaš pas pređe na čvrstu hranu, Animal Nature nudi izbor vlažne i suve hrane za štence za male i velike rase pasa.

Hrana za odrasle pse.

Ostavite hranu za štence čim Vaš mali ili srednji pas napuni 12 meseci. Ili za veće pasmine, prelazak na hranu za odrasle oko 18 do 24 meseca. Umesto da podržavaju rast, formule za odrasle pomažu u održavanju tela. Uključivanje prehrambenih navika i načina života Vašeg psa u proces selekcije pomoći će vam da pronađete hranu idealnu za njihove potrebe. Kupujte po ukusu, uključujući jagnjetinu, piletinu, govedinu, ćuretinu i druge. Ili pronađite hranu za posebne dijete, uključujući bez žitarica, visoku količinu proteina, ograničene sastojkeili pečenu hranu za pse.
Zamamnije od suve hrane za pse. Za izbirljive ljude, vaše štene bi moglo biti više motivisano da jede vlažnu hranu za pse nego mrvice. Ako ste više zainteresovani za ishranu suvom hranom, razmislite o dodacima za pse kao alternativu mokroj hrani za pse.

Hrana za starije pse.

Kako Vaš pas stari, potrebna mu je hrana koja podržava proces starenja. Formule za starije pse izrađene su s posebnim potrebama na umu, uključujući zdravlje kukova i zglobova, upravljanje težinom, probavu i druga pitanja. Uverite se da Vaš stariji ljubimac dobija hranu prilagodjenu njegovom dobu.

Istorija hrane za pse

1860

Predstavljena prva komercijalna hrana za ljubimce

Biznismen James Spratt predstavio je prvu komercijalno pripremljenu hranu za kućne ljubimce u Engleskoj. Nakon što je video kako  pse hrane ostacima keksa sa brodova , Spratt je formulisao prvi keks za pse: mešavinu pšeničnih obroka, povrća, cvekle i krvi govedine.

1922

Prva konzervirana hrana za pse napravljena u Americi

Njen glavni sastojak je konjsko meso, koje se u to vreme smatralo prihvatljivim izvorom sastojaka. 

1970-2000

Rast pet industrije

Na tržištu se pojavljuje veliki broj proizvođača hrane za pse. S obzirom na konkurenciju, proizvođači su koristili sve jeftinije sastojke i za pse nekvalitetne kako bi imali što pristupačniju cenu i ostali konkurentni. Ovo je dovelo do nepoverenja kupaca a kasnije su to i sami proizvođači shvatili. Danas, postoje mnogi proizvođači koji se trude da zadrže svoje kupce isključivo kvalitetom. 

2011

Zakon o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA)

Zakon o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA), potpisan 2011. godine, novija je regulatorna evolucija. FSMA predstavlja jednu od najsveobuhvatnijih promena regulative o bezbednosti hrane u više od 70 godina i zahteva od Uprave za hranu i lekove i proizvođača hrane (i za hranu za ljude i za životinje) da se usredsrede na sprečavanje bolesti koje se prenose hranom.

Naši proizvodi

Pronaćićeš idealnu hranu za svog psa. 

Corn Harvest

Best quality

Our Farm

Harvests

Hot Pepper

Vegetables

Lovely Carrots

Vegetables

Red Tomato

Healthy

Cabbage

Green

Green Smoothies

Healthy

Blog Posts

23-jul

How to make a simple veggy salad

Veggy Food | 4 comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veggy-salad
07-APR

Benefits of a tomato

Health | 7 comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tomato-benefit
best-way-cook-peppers
19-july

Quickest way to cook peppers

Veggy Food | 15 comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

do-you-like-green-vegetables-
01-dec

10 minute garlic bok-choy recipe

Recipes | 7 comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

What People Say

essential_hrana_za_pse_logo
platinum_hrana_za_pse_logo
orijen_hrana_za_pse_logo
acana_hrana_za_pse_logo
taste_of_the_wild_hrana_za_pse_logo
belcando_hrana_za_pse_logo