Da se upoznamo. Mi smo Animal Nature online pet shop.

Dobro nam došli :)

Animal Nature je porodična firma koje se prenosi sa generacije na generaciju. Ali daleko smo od tradicionalnog. Stvaramo prijatno, interaktivno i neuobičajeno organizovano okruženje kako bismo vam pomogli da naučite više o svojim krznenim saputnicima i izgradite jaču, zdraviju vezu s njima.

Kvalitet je naš prioritet! 

U kompaniji Animal Nature nastojimo da isporučimo najbolje proizvode uz najbolju uslugu - i želimo da postanemo još bolji. Srećni kupci su nam uvek na prvom mestu, a članovi našeg tima strastveno traže nove načine da oduševe vlasnike kućnih ljubimaca i industriju u celini.

Naše obećanje

Imamo sve što Vam je potrebno za Vašeg ljubimca po neverovatnim cenama, svaki dan. Istraži više od 100  omiljenih brendova, uključujući Essential, Nature Protection, Greenfields, Schesir, Gizmo, Trixie i druge - i to sve možeš bilo gde da se nalaziš, da li na poslu ili kod kuće ili pak u šetnji sa svojim ljubimcem.

Naši stručnjaci su tu 12 sati dnevno da odgovore na pitanja i pomognu da pronađeš savršene proizvode za svog ljubimca. Takođe imamo 100% bezuslovnu politiku garantovanog zadovoljstva za svaku porudžbinu, samo u slučaju da nisu ludi za tom novom hranom ili igračkom. Kupovina za ljubimca nikada nije bila lakša.

 Reputacija kojoj možeš verovati. 

Činimo srećnim kućne ljubimce i njihove vlasnike više od 8 godina - zapravo od 2013. godine. To znači da smo isporučili preko 100.000 paketa u širom Srbije.

Bezbedna i sigurna kupovina

Nikada ne delimo Vaše lične podatke sa oglašivačima ili drugim trećim stranama. Vaši podaci se koriste samo za jednu stvar: obradu Vaše porudžbine.

animal_nature_dostava_3_

Usluga koja radi za Vas!

Trudimo se da Vaša pošiljka bude na putu do Vas što je pre moguće. Uz najbolju tehnologiju i posvećeno osoblje, Vaša pošiljka je pažljivo upakovana i dvostruko proverena na kvalitet.

Ako imate pitanja, naše odeljenje za korisničku podršku uvek će vam pomoći!


Istraži za svog ljubimca

Glodari

Papagaji/ptice