natures protection hrana za pse velikih rasa težine preko 25kg

Nature's Protection hrana za pse velikih rasa

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Nature's Protection hrana za pse velikih rasa

  • Hrana je pogodna za velike rase pasa preko 25kg težine.
  • 100% potpuna i uravnotežena ishrana za održavanje tvog psa u dobroj formi. Sa najkvalitetnijom živinom i jedinstvenim antarktičkim krilom. Inače, antarktički kril pomaže u čišćenju organizma od toksina, jača imunitet i poboljšava kardiovaskularnom sistemu.
  • Super premium hrana dopunjena hondroitinom i glukozaminom pomoći će u održavanju zdravih zglobova i pravilnoj pokretljivosti.
  • Hrana je obogaćena prirodnim sastojcima najvišeg kvaliteta, koji će osigurati savršeno stanje i zdravlje tvog voljenog ljubimca.
  • Jedinstven recept za pse bez pšenice. Pomoćiće u smanjenju rizika od alergije na pšenični gluten.
5.290,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET752503

Prirodni mineral, dinamički mikronizovan klinoptilolit, aktivno stimuliše crevnu mikrofloru i apsorpciju hranljivih materija. Zbog posebne mikrostrukture pomoćiće u uklanjanju toksina iz tela i jačanju imunološkog sistema.

Potpuna, izvrsna hrana za pse, ukusna, stvorena od precizno odabranih sastojaka najvišeg kvaliteta, obrađena na profesionalan način rezultirajući visoko svarljivim proizvodom koja se ogleda u dobroj stolici tvog psa - kompaktna i u maloj količini.

Esencijalne masne kiseline su posebno vredne za jačanje imunološkog sistema, održavanje pravilne funkcije mozga i kardiovaskularnog sistema, te smanjenje upalnih procesa.

Hrskave granule dopunjene kalcijumom pomoćiće u smanjenju nakupljanja kamenca i održavanju zuba i desni zdravim.

Više informacija
Kvalitet Superpremium
Write Your Own Review
Komentari za proizvod:Nature's Protection hrana za pse velikih rasa
Tvoja recenzija