Nature's Protection hrana za štence od 1-4 meseci starosti (za sve rase)

Nature's Protection hrana za štence od 1-4 meseci starosti (za sve rase)

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Nature's Protection hrana za štence od 1-4 meseci starosti (za sve rase)

  • 100 % potpuna i uravnotežena hrana za optimalan početak tokom najdelikatnijeg perioda života šteneta (koristi se već od prvog meseca života šteneta).
  • Hrana je obogaćena prirodnim sastojcima najvišeg kvaliteta, koji mogu osigurati savršeno stanje i zdravlje kućnog ljubimca.
  • Sa sertifikovanim najkvalitetnijim lososom iz Norveške kao glavnim izvorom proteina.
  • Takođe pogodno za skotne kuje kao i kuje koje doje, tako da štenci nauče da jedu čvrstu hranu sa majkom.
Cena 445,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET752101

Prirodni mineral, dinamički mikronizovan klinoptilolit, aktivno stimuliše crevnu mikrofloru i apsorpciju hranljivih materija. Zbog posebne mikrostrukture pomaže u uklanjanju toksina iz tela i jačanju imunološkog sistema.

Odličan ukus i svarljivost. Potpuna, izvrsna i ukusna hrana za pse napravljena od najkvalitetnijih pažljivo odabranih sastojaka a ogleda se u kompaktnoj stolici psa u maloj količini.

Veterinari i nutricionisti napravili su formulu koja pomaže štencima da u optimalnom stanju prebrode težak period prestanka sisanja i prelaska na čvrstu hranu, osiguravajući im dobar početak života.

Esencijalne masne kiseline su posebno vredne za jačanje imunološkog sistema, održavanje pravilne funkcije mozga i kardiovaskularnog sistema, te smanjenje upalnih procesa.

Write Your Own Review
Komentari za proizvod:Nature's Protection hrana za štence od 1-4 meseci starosti (za sve rase)
Tvoja recenzija